Nieuw Amsterdams Ontwerp

Een ruime, sfeervolle en vooral praktische luxe keuken

op een prominente plek in het huis

Deze woning, in het voormalige gebouw van de Amsterdamse gemeente reinigingsdienst, staat in Amsterdam Noord. Gelegen in een stoere, industriële omgeving. Een prachtige open ruimte met mooie authentieke details.

luxe keuken

In nauw overleg met de bewoners is deze ruime, sfeervolle luxe keuken ontworpen. De keuken heeft een prominente plek in de woning. Het is de plek waar je de woning binnenkomt. De keuken loopt door tot in de woonkamer. Bij de keuze van materialen en de kleurstelling is hiermee rekening gehouden. De onderkasten aan de muurzijden van de keuken hebben fronten van zwart geverfd berken multiplex en een blad van marmer. De kast loopt vanuit de keuken de hoek om naar de woonkamer waardoor ook hier veel opbergruimte wordt gecreëerd. De kasten boven het aanrecht zijn vrij ondiep en laag gehouden. De bamboe deurtjes zijn volledig open te klappen waardoor er gevarieerd kan worden met de indeling en inrichting van de kastjes.

Ook te gebruiken als bar

Het keukeneiland is gemaakt van zwart betonplex met fronten van donker bamboe. Daarop een blad van warm gewalst staal. Het fornuis van Bertazoli is volledig geïntegreerd in het blad. Aan de achterzijde van het eiland is, naar wens van de klant, een kleine uitsparing gemaakt onder het blad waardoor dit te gebruiken is als bar. Door deze uitsparing onder het blad te maken wordt geen afbreuk gedaan aan de vorm van het eiland.

De stoere afzuigkap is, net als de luxe keuken, op maat ontworpen en gemaakt door nieuw amsterdams ontwerp. Een krachtige motor aan de buitenmuur zorgt voor een zeer goede afzuiging.

Meer foto's
luxe keuken 1
luxe keuken 2
luxe keuken 3
luxe keuken 4
luxe keuken 5
luxe keuken 6
luxe keuken 7
luxe keuken 8
luxe keuken 9
luxe keuken 10
luxe keuken 11
luxe keuken 12