Over deze keuken

Het praktische en gelaagde keukenontwerp levert een mooi eindbeeld in dit totaalontwerp

design keuken op maat, aanzicht

Nieuw Amsterdams Ontwerp maakt design keukens op maat. Stapsgewijs wordt samen met de klant een ontwerp gemaakt dat in de eigen werkplaats wordt gerealiseerd.

Deze keuken is onderdeel van een totaalontwerp voor een woning in Amsterdam. De ruimte beneden wordt verbonden met een eikenhouten trap. Bovenaan de trap is gebruik gemaakt van glas dat gezet is in zwart staal. Hierdoor heeft op de eerste etage licht vrij spel maar is er toch een scheiding tussen de ruimtes.

De keuken bevat een spoeleiland dat in lichte kleuren is uitgevoerd. Hierdoor ligt de nadruk op het keukendeel tegen de achterwand. Het spoeleiland is als het ware transparant. Het eiland is praktisch ingericht. Diepe laden, verdeeld over vier blokken, leveren veel bergruimte.

Tegen de achterwand bevindt zich een langgerekt keukenblok. Het blok biedt een zee aan werkruimte. Het vrijstaande fornuis is geïntegreerd in het blok en sluit naadloos aan. Het afzuigsysteem is opgenomen in de bovenkastjes, doordat de motor op de buitenmuur is bevestigd is het zeer stil.

Meer foto's
design keuken op maat1
design keuken op maat1
design keuken op maat1
design keuken op maat1
design keuken op maat1
design keuken op maat1